To je to što me zanima!

Plan Vlade: Investitori će moći kupiti hrvatsko državljanstvo?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uzor bi mogla biti Malta čije državljanstvo stoji milijun i sto pedeset tisuća eura. Malta je planirala prodati 1800 državljanstava no oštro ju je kritizirao Bruxelles
Vidi originalni članak

Vlada razmišlja o svojevrsnoj prodaji državljanstva investitorima koji u Hrvatsku uđu s ozbiljnim namjerama, javlja RTL. No postavlja se pitanje koliko košta hrvatska putovnica. Odgovora u Vladi nema, ali se pretpostavlja da bi uzor mogla biti Malta čije državljanstvo stoji milijun i sto pedeset tisuća eura. Malta je planirala prodati 1800 državljanstava no naišla je na kritike Bruxellesa. Mađarska pak ulagačima nudi službeno prebivalište, dok Kanada i Hong Kong ulagačima također nude državljanstvo.

Idi na 24sata

Komentari 200

  • lupi dobrić 23.08.2014.

    Ova vlada prodaje,HDZ vlade su dijelile šakom i kapom.Tko nije htio taj i nije dobio državljanstvo,pitajte srpske kriminalce a BiH katolike.

  • jigibao_1 23.08.2014.

    stric Bedanec ma odakle tebi informacija da san ja kupija medicinski pakultet?aaa? ma di su ti dokaazi ee??ne budali jer bi te se moglo sacekat iza ugla.aaee.. a dici pozdrav od doktor franje..

  • Kalea 22.08.2014.

    Ja sam lud. Definitivno. Eto drage Hrvatice i Hrvati, imamo Maltu. Jesmo bogat narod. Dok drugi moraju kupovati naše državljanstvo, mi ga imamo badava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare