To je to što me zanima!

Plan za HRT: Režite troškove i povećajte efikasnost djelatnika

Predlaže se racionalizacija troškova poslovanja, smanjenje troškova vanjskih suradnika, povećanje efikasnosti stalno zaposlenih djelatnika i provedba restrukturiranja
Vidi originalni članak

Vlada je jučer predložila Saboru da prihvati Izvješće o poslovanju HRT-a za 2016. godinu, ali i da ih se zbog problema u poslovanju obveže na izradu plana smanjenja kreditnog zaduženja.

Također, predlaže se racionalizacija troškova poslovanja, smanjenje troškova vanjskih suradnika, povećanje efikasnosti stalno zaposlenih djelatnika i provedba restrukturiranja.

- Iskazani rezultati upućuju da je došlo do određenih pozitivnih pomaka u poslovanju HRT-a, što je vidljivo kroz povećanje ostvarene dobiti, ali i dalje treba smanjivati troškove poslovanja, posebice u dijelu troškova vanjskih suradnika i istovremeno povećati likvidnost te smanjiti zaduženost - rekao je državni tajnik Krešimir Partl. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Wiga 24_500 16.03.2018.

    Ukinite HRT

  • nori 🖖 16.03.2018.

    Ukinite pretplatu !

  • biberrr 15.03.2018.

    Ukinuti HRT i od tih zgradurina napraviti vojarnu ili sveučilište. Djelatnike i novinare prekvalificirati za kuhare,konobare,sobarice i poslati na rad u jadranskom turizmu. One koji ne žele na teren smjestiti po liberalnim nevladinim udrugama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare