To je to što me zanima!

Planirali su napad na Macrona: Policija je uhitila šestero ljudi

Policijski izvori rekli su da su privedenih šest osoba pripadnici radikalne krajnje desnice u Francuskoj. Privedeni su u pokrajini Isere, jugoistočno od Lyona, u Moselleu na granici s Njemačkom i Luksemburgom...
Vidi originalni članak

Francuska policija u utorak je uhitila pet muškaraca i ženu, povezanih s krajnjom desnicom, osumnjičenih da su planirali napad na francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, kazao je dužnosnik blizak istrazi. 

Izvor blizak obavještajnoj agenciji za unutarnju sigurnost (DGSI) naredio je racije u tri različite pokrajine nakon obavještajnih informacija o planu "nasilne akcije" na predsjednika. 

Policijski izvori rekli su da su privedenih šest osoba pripadnici radikalne krajnje desnice u Francuskoj. Privedeni su u pokrajini Isere, jugoistočno od Lyona, u Moselleu na granici s Njemačkom i Luksemburgom te u Ille-et-Vilaine blizu grada Rennesa na sjeverozapadu. 

U intervjuu objavljenom u nedjelju Macron je upozorio na prijetnju pokreta krajnje desnice diljem Europe kazavši da je prešutno prihvaćanje omogućilo uspon Hitlera i Mussolinija na vlast 30-ih godina u Njemačkoj i Italiji.

ŠESTERO OSUMNJIČENIH Planirali napad na Macrona? Uhićeni povezani s desnicom

U lipnju je deset osoba povezanih s francuskom radikalnom desnicom bilo istraživano zbog sumnji da su povezani s terorističkim mrežama. 

Izvor blizak istrazi rekao je da je tih deset osoba pripadalo tvrdolinijskoj skupini koji su navodili da se "bore protiv islama" i osumnjičeni su da su planirani napad na muslimane. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.11.2018.

    Vjerovali ili ne, čak 95 posto najvećih medija u Americi i zapadnoj Europi nalazi se u vlasništvu samo šest američkih korporacija cionističkih Židova i to: General Electric, News Corp, Disney, Viacom, Time Warner i CBS . Imaju zadatak opovrgavati i smirivati narod, nazivajući one koji su razotkrili Soroševu kuhinju ksenofobičnim, nacionalistima , kranjom desnicom i bla bla.

  • ARMAGEDON 07.11.2018.

    To sto se naziva "krajnja desnica "je u Europi u ovom trenutku samo "pionirska organizacija " koja ce sve dalje prerasti iz politickog djelovanja u vojske kojima ce se rjesavati pogreske onih koji su doveli Europu u vrlo nesigurnu i opasnu situaciju nepromisljenim politickim odlukama. Sigurnost je cak toliko ugrozena da se medijskim lazima , prikrivanjem i direktivama udara na zdrav razum . Nebi se zacudio da se politicari u ime propalih politika odluce da propalim Marakeskim sporazumima idu na jos jacu medijsku cenzuru, kontrolu stanovnistva

  • KALIMERO 07.11.2018.

    Iz dosadašnjeg iskustva vjerujem da je upravo tako se to dogodilo .. pa nebi Makaron lagao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare