To je to što me zanima!

Požar u Zagrebu: Izgorjelo 80 kvadrata krova obiteljske kuće

Navodno je izgorjelo oko 80 kvadratnih metara krova. U ispomoć su pozvani DVD-ovci radi raskapanja krovišta. Požar je vjerojatno počeo u donjem dijelu kuće
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Dubravi u petak oko 13.30 sati planula je obiteljska kuća. Na terenu su vatrogasci iz vatrogasne postrojbe Dubrava. Nije poznato ima li ozlijeđenih ljudi, kao ni što je uzrok požara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Navodno je izgorjelo oko 80 kvadratnih metara krova. U ispomoć su pozvani DVD-ovci radi raskapanja krovišta. Požar je vjerojatno počeo u donjem dijelu kuće.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dejan004 06.07.2018.

    Opet Split

  • zippysnake 06.07.2018.

    a jeste li znali da je Dubrava stvorena pod patronatom Pavelica i zakonima NDH? Ta divljina i sirovost tamo nikad isceznuti nece, cak je i bebe usisu sa majcinim mlikom, zato toliko maloljetnih bandim tamo a kad stihmu u 17-18, okorjeli krimosi!

  • ales 06.07.2018.

    dubrava, danas uništen kvart dotepencima, kada vozite tamo držite gaće, ako vam netko uzme prednost, juri 150 po tračnicama, ide kroz crveno, parkira nasred ceste, njih dvoje stoje na cesti jedan kraj drugoga i čakulaju a koleone iza to je sve normalan, a ako potrubite recimo metak u ćelo je realnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare