To je to što me zanima!

Gorjela je šupa u potkrovlju stambene zgrade u Zagrebu

U istoj stambenoj zgradi, na zapadu Zagreba, krovište je gorjelo i prije nešto više od tri godine. Radi se o zgradi s četiri ulaza,  a u svakom je po 12 stanova, ostave su smještene u potkrovlju
Vidi originalni članak

U  zagrebačkom naselju Malešnica, u nedjelju poslijepodne izbio je požar u potkrovlju zgrade u Ulici Ivane Brlić Mažuranić 86, požar je pod nadzorom i nema opasnosti za ljude i imovinu, priopćio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Gorjela je ostava (šupa) u potkrovlju zgrade, navodi Ured koji je dojavu o požaru zaprimio od Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, na terenu je 21 vatrogasac sa sedam vozila.
U istoj stambenoj zgradi, na zapadu Zagreba, krovište je gorjelo i prije nešto više od tri godine. Radi se o zgradi s četiri ulaza,  a u svakom je po 12 stanova, ostave su smještene u potkrovlju. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Cipelcug 03.09.2017.

    Eeeee bemu miša kakva jarčeva šupa u potkrovlju. Možda se radi o spremištu stvari.

  • purgerica prva 03.09.2017.

    Malešnica! Pionirove zgrade? To je nekad tako gradila i Novogradnja, na Sveticama kod Zvonimirove. Uvijek me bilo strah tih spremišta na tzv tavanu.

  • FireCRO 03.09.2017.

    Ne pišite što ne znate...nisu bila dva vozila nego šest i to iz dviju postaja...prvo pogledajte objekat sa svih strana pa tek onda zaključite koliko je to vozila i ljudstva. Svaka čast dečkima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare