To je to što me zanima!

Planuo je deponij u Varaždinu: Izgorjelo 50 kvadrata cerade

Isključen je tehnički uzrok požara te policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela i pronalasku počinitelja
Vidi originalni članak

U noći na petak izbio je požar na pogonu za baliranje otpada u Gospodarskoj zoni, na deponiju Brezje u Varaždinu. Požar je buknuo oko 00.30 sati, a izgorjelo je oko 50 kvadratnih metara cerade na metalnoj konstrukciji te je nagorjelo desetak metalnih bačvi u kojima se nalazila nafta i ulje, vlasništvo gradskog komunalnog poduzeća Varkom. 

Požar su ugasili vatrogasci JVP Varaždin, a na mjesto događaja izašli su i djelatnici Zavoda za javno zdravstvo, te inspektori za zaštitu okoliša.

Očevidom je utvrđeno da je požar izbio na zaštitnoj PVC ceradi montažnog pogona za obradu komunalnog otpada, nakon čega se vatra proširila na drvene palete na kojima su bile odložene metalne bačve s naftom te se požar proširio na izlivenu naftu. Isključen je tehnički uzrok požara te policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela i pronalasku počinitelja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Putschi 26.05.2013.

    Toliko " tulimo " o cistoj prirodi , o ekologiji " a ovo (blago izreceno svinjarija ) lezi pred vratima grada Varazdina stotine tona smeca koje vec godinama ispusta u tlo otrovne supstance, truje podzemne vode (koje putuju ! ) , truje time i stanovnike i nista jednostavno nikom nista ! A ovi tromi i gluhi slijepi mutavi i indolentni gradjani ovog grada cute podvijena repa i cekaju dan kad ce ova katastrofa da im djecu potruje i da se pocnu radjavat debili i kreteni kao sto su ti njihovi dosadasnji tzv. gradonacelnici koji su isto takvo smece kao i ono na njihovoj smrdljivoj ( i otrovnoj deponiji ). Ali nema ovaj narod ni kicme ni mozga ni muda , mozda je i vec i postao dio onoga sto se u tim balama i nalazi ! Svakom ono sto mu i pripada .

  • user_140683 24.05.2013.

    Sva sreča da se nije zapalilo balirano smeće jer bi nakon toga morali evakuirati cijeli grad, ali gradsku vlast to očito ne brine, bitniji su im politika, puni đepovi i prepucavanja. A da smo izabrali Habuša, istina je da se ništa nismo naučili od spličana i njihovog Keruma.

  • bernardaf 24.05.2013.

    Jedna sitnica je bitna u ovom požaru. Habuš veli da je to možda podmetnul neko i da se nada da to nije neki predizborni trik. E zbog ovakove izjave za mene je situacija čista. Tko je kriv i da li je uopće netko kriv nije na Habušu da veli. Jedino je na Habušu u ovom trenutku da mijenjam kandidata za kojeg ću glasati. To će biti Cingula, premda je bio do sada Habuš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare