To je to što me zanima!

Ugasili su požar na Marjanu, policija kaže da je podmetnut

Zapalila se borova šuma nedaleko zoološkog vrta i crkvice Svetog Nikole. Požar su ugasili u 11.15 sati. Zapovjednik JVP-a Split sumnja da je požar podmetnut
Vidi originalni članak

Splitski vatrogasci dobili su oko 10 sati dojavu da je izbio požar na Marjanu. Zapalila se borova šuma nedaleko zoološkog vrta i crkvice Svetog Nikole. Prema splitskoj park-šumi krenulo je 25 vatrogasaca s devet vozila i dva helikoptera. Požar su vatrogasci lokalizirali za pola sata, a oko 11.15 sati već su ga ugasili. Izgorjelo je 0,3 hektara borove šume i raslinja.

Zapovjednik JVP-e Split Felicio Parčina sumnja da je požar namjerno potpaljen. Njegove sumnje potvrdila je policija. Vjeruju kako je požar izazvan otvorenim žarom. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Poor 08.08.2011.

    Svaka čast vatrogascima. Kamo sreće da se i ostatak Hrvatske pazi tako. Sad je na policiji da nađe počinjitelja(e), a na rivi imamo spremna vješala.

  • mazaluna 08.08.2011.

    Neka policija i sud kazni kako spada te piromane prije nego izgori cijeli Jadran.Ljudi nemaju zaposlenja zašto ih ne zaposle kao čuvare u ljetno doba kao što se to radi u svijetu????

  • likma 08.08.2011.

    zašto podmetnut? jučer, oko 18 tri balavca su na putu od bena ispred nas bacila dva upaljena upaljača nakon čega nam je trebalo nekoliko minuta da vatru ugasimo... djeca nisu bila ni srska ni bosanska, već lokalni balavci koje su dragi roditelji uredno nedjeljom vodili na misu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare