To je to što me zanima!

Platila je ljubavniku da joj ubije kćer (13): Htjela mi ga je oteti

Bolesna obiteljska priča dolazi iz Brazila. Žena je platila svom ljubavniku, koji joj je inače nećak, da joj ubije kćer. Prije brutalnog umorstva ju je silovao, a privukao ju je uskršnjim jajima...
Vidi originalni članak

Ljubomorna majka platila je svom ljubavniku da joj ubije kćer, a kao razlog se navodi poremećena ljubomora. Geni Sins (54) bojala se da će joj kći oteti dečka, koji je zapravo njihova rodbina.

Incestuozni ljubavni trokut dobio je tragičan epilog, a cijenu je platila Francine Matias da Silva Sins, 13-godišnja djevojčica. Ona je pronađena u jednoj šumi vezana za drvo, a obdukcija je pokazala da je prije smrti bila silovana, piše Daily Mail.

Druga kći, 18-godišnja Diones, otkrila je da je njihova majka bila opsjednuta s ljubavnikom Ronaldom Santosom (30), a za ovo stravično ubojstvo obećala mu je tisuću reala (brazilska novčana valuta, op.a.) kako bi otplatio zajam za svoj motocikl.

Detektivi na ovom slučaju izjavili su da je riječ o "bolesnim motivima majke koja je svoje dijete doživljavala kao ljubavnu konkurenciju". Osumnjičeni par se trenutno nalazi u pritvoru, a suđenje se očekuje krajem ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Mél.C.B.🌼 04.05.2017.

    Ljubomora je teska bolest,..to sta si te osobe zamisle i predoce u glavi, dodju do "zakljucaka" izvedenih iz nicega, povezanih s nicim...to je bolest, nista drugo.

  • 04.05.2017.

    kazu da ce 23. 6. golemi asteroid opaliti po zemlji....da bar!

  • Magdalena777_1 04.05.2017.

    bolesno i užasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare