To je to što me zanima!

Cijela obitelj i curica (6) nestali u strašnoj tragediji na Dunavu

Majka (38) radila je kao kozmetičarka zbog čega su njeni roditelji često čuvali njezinu šestogodišnju kćer. Da bi im zahvalila na pomoći, poklonila im je putovanje u Europu. Svi se vode kao nestali
Vidi originalni članak

Stariji bračni par, njihove dvije kćeri i šestogodišnja unuka iz Južne Koreje najvjerojatnije su među nestalim turistima nakon sudara dvaju brodova na Dunavu u Budimpešti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenosi hvg.hu, pozivajući se na južnokorejske medije, riječ je o članovima obitelji Kim iz grada Incona na zapadnoj obali Južne Koreje. Majka (38) radila je kao kozmetičarka zbog čega su njeni roditelji često čuvali njezinu šestogodišnju kćer. 

<<< Ovdje pratite situaciju iz Budimpešte iz sata u sat >>>

SEDAM MRTVIH U BUDIMPEŠTI Kruzer koji je udario u brod na Dunavu stigao je iz Vukovara

Da bi im zahvalila na pomoći, poklonila im je putovanje u Europu. Suprug navodno nije mogao na put jer je imao puno posla. 

Ministarstvu vanjskih poslova u Seulu rekao je kako odmah želi otputovati u Mađarsku, a njegov dolazak očekuje se sutra popodne, zajedno s članovima obitelji ostalih putnika s broda.

TRAGEDIJA NA DUNAVU Snimka užasa: Kruzer od 1000 tona dug 135 metara lomi brod

Prema navodima turističke agencije koja je organizirala putovanje, među putnicima bio je i mladić (28) kojemu je to bilo prvo putovanje u inozemstvo. I on se vodi kao nestao.

OPASNA AKCIJA Tragedija na Dunavu: Ronioci će pokušati zaroniti do broda

Na potonulom brodu bila su i tri umirovljena radnika Ministarstva unutarnjih poslova Južne Koreje: Choi (63), Anmo (61) i Jo (62). Od njih je spašen jedino Anmno. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jabuka5 30.05.2019.

    pretužno i bolno , ...ova curica je bakina unučica , majka ju poslala s bakom ....., dragi narode s vama smo u ovoj velikoj nesreći ,

  • no sleep 30.05.2019.

    šteta što nisu odabrali Zagreb i vožnju tramvajem po Dubravi umjesto brodom po Dunavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare