To je to što me zanima!

Plavuša telefonirala i auto vozila s dignutom haubom

Žena je mirno razgovarala na mobitel. Stručnjaci kažu da je za vožnju s dignutom haubom mogla dobiti 10 eura, a za telefoniranje 40 eura kazne
Vidi originalni članak

Žena se po njemačkom gradu Wiesbadenu u petak vozila u automobilu s podignutim poklopcem motora i mirno razgovarala na mobitel. Čitatelj njemačkog Bilda, koji je snimio video, odgovorno tvrdi da je bila plavuša te da je vozila nekih 50 kilometara na sat. Da ju je policija uhvatila, morala bi platiti 50 eura (oko 370 kuna) kazne i dobila bi kazneni bod. Ovako neće uopće biti kažnjena.
- Za vožnju s podignutim poklopcem motora vozačica bi platila 10 eura, a za telefoniranje još 40. Ne znam koliko je dugo vozila s dignutom haubom, a osobito mi nije jasno kako je uopće mogla tako voziti. Pa ta žena nije vidjela apsolutno ništa ispred sebe. Dobro da se nije zabila u nekoga - kaže Andreas Hülzel, prometni stručnjak iz njemačkoga autokluba.
Wiesbadenska hazarderka mnoge je podsjetila na plavuše iz brojnih viceva. Tako je i ova vozačica dobila svoj vic. Na pitanje zašto vozi s dignutom haubom, odgovor je zato što joj je motor friziran.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kalimeroNa2 03.05.2009.

    Voznja sa podignutom haubom - 10E, telefoniranje u voznji - 40E, glupost pregolema - NEPROCIJENJIVO!!!

  • 031croat 02.05.2009.

    wtf?? ne radi vam video

  • ceci 02.05.2009.

    ......plavuše,plavuše.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare