To je to što me zanima!

Plenki i Zoki: Pet najvećih tajni iz njihove zajedničke prošlosti

Odnos Zokija i Plenkija, od ljubavi do mržnje iz ranih dana života i politike, razotkriva majstor oštra pera i politički kroničar Boris Rašeta
Vidi originalni članak

Novi broj tjednika Express analizira skrivene veze i odnose dvojice političara koji trenutačno jako zaokupljaju našu javnost. Odnos Zokija i Plenkija, od ljubavi do mržnje iz ranih dana života i politike, razotkriva majstor oštra pera i politički kroničar Boris Rašeta.

Ovih dana su se u Moskvi zbivale zanimljive stvari oko Fortenove i Mercatora, najveće poslovne akvizicije propalog Agrokora. Slovenski premijer dobio je malo po nosu od ruskog premijera Medvjedeva uz jasnu poruku: Mercator je dio kompanije Fortrenova i drukčije ne može biti.

Gospođa koja jako ljuti HDZ i Plenkovića ispričala je sve svoje strahove, nade i namjere političkoj reporterki Expressa Snježani Krnetić, a Natašu Novaković fotografirala je Pixsellova Sandra Šimunović.

Mamić, pak, ne spava mirno. Užasno se boji jedne stvari. Koja je to, pojasnio je Denis Mahmutović u nadahnutim Međugorskim kronikama bogatog bjegunca od pravde.

Novi Express na kioscima je od petka. Samo 15 kuna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 151

  • arwin 15.09.2019.

    Zoki glumi fajtera a kod šatoraša se sjetio svog djeda ustaše. Kojeg je prije krio kao zmija noge. Frajer na baterije.

  • 15.09.2019.

    Neka vole hrvatsku i hrvate i ucine nam jednom u zivotu uslugu .torbe na rame i u tri pm u europu.pustite nas vise na miru za ukrast nema vise nista

  • smoking 15.09.2019.

    Glasam za onoga koji mi konkretno odgovori na pitanje. Gdje si bio 91e? Hahahahahaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare