To je to što me zanima!

Plenki: Od zastupnika HDZ-a želim veći angažman na terenu

Želimo još kvalitetnije koordinirati suradnju između saborskih zastupnika i Vlade, potaknuti njihov angažman i pojačati vidljivost na terenu, rekao je Plenković
Vidi originalni članak

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u srijedu da od saborskih zastupnika HDZ-a očekuje još intenzivniji rad na terenu, u njihovim županijama, gradovima i općinama poručivši kako žele još kvalitetnije koordinirati suradnju između saborskih zastupnika i Vlade.

"Kao ozbiljna stranka, provodimo redovite konzultacije s našim zastupnicima. Želimo još kvalitetnije koordinirati suradnju između saborskih zastupnika i Vlade, potaknuti njihov angažman i pojačati vidljivost na terenu", rekao je Plenković Hini nakon dvodnevnih redovnih konzultacija sa stranačkim zastupnicima po pojedinim izbornim jedinicama.

Predsjednik HDZ-a istaknuo je da je vrlo zadovoljan jučerašnjim i današnjim razgovorima sa zastupnicima, naglasivši da u nadolazećem razdoblju od njih očekuje još intenzivniji rad na terenu - u njihovim županijama, gradovima i općinama.

Tijekom konzultacija, pojasnio je, razgovaralo se o unaprjeđenju rada u Hrvatskom saboru, još boljoj koordinaciji aktivnosti unutar Kluba te pripremi saborskih rasprava, ali i o još većem angažmanu HDZ-ovih zastupnika na terenu, među hrvatskim ljudima.

HDZ-ovi zastupnici su Plenkovića izvijestili o aktivnostima u svojim izbornim jedinicama, a razmatrane su mogućnosti daljnjeg poboljšanja komunikacije s građanima neposredno na terenu, s osvrtom na neprijeporna postignuća Vlade - od dobrih ekonomskih  pokazatelja do realizacije razvojno-socijalnih projekata u pojedinim krajevima Hrvatske.

Redovite konzultacije sa stranačkim zastupnicima u Hrvatskom saboru u utorak i srijedu održali su predsjednik HDZ-a i premijer Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, potpredsjednici Sabora Milijan Brkić i Željko Reiner, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić i drugi članovi Predsjedništva zastupničkog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zuluf_52 01.02.2018.

    Nemoze drzavu voditi anemicni komunjara.

  • zuluf_52 01.02.2018.

    Do kada ce ova vlada i HDZ- krasti varati otimati.ovaj narod. Do kada ce mafija vladati ovom drzavom, odvratno i mislim da je vrijeme da Plenkovic zajadno sa bosancima ode a da domicilni i posteni Hrvati preuzmu drzavu. Da se maknu oni kojima drzava sluzi kao bankomat.

  • Mošsimislit 01.02.2018.

    Pojačati vidljivost u javnosti? Znači moraju se još udebljati da budu lakše uočljivi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare