To je to što me zanima!

Plenković brani neobranjivo

Premijer tvrdi da država neće propasti jer je vojni brod prevozio svećenike. Ljetos je teško ozlijeđeni pacijent umro, a smrtni ishod bi možda bio izbjegnut da je u bolnicu prebačen vojnim helikopterom
Vidi originalni članak

Na otkriće kako je ophodni vojni brod Omiš ljetos besplatno prevozio biskupe s ređenja na Hvaru, iako je tog dana bilo 14 redovnih linija, premijer Plenković reagirao je uobičajeno nonšalantno.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Luna777 14.11.2021.

    Ova rečenica od Plenkovića "Je li država propala. Nije", mi stvarno bode oči. Kako li se on sprdava i nonšalantno ismijava sa svima nama, to je prestrašno, vrijeđa našu inteligenciju, kao da smo svi glupi, i ponaša se u stilu "što MENI itko može" ja sam nedodirljiv. Toliko oholosti i bahatosti u jedenom čovjeku teško je naći. To radi upravo stoga jer prave oporbe nema. Jedini korektiv ovakvoj vlasti je Milanović, i koliko god da ne volim prepucavanja preko medija, teške vokabulare, toliko više podržavam što mu Milanović neda "disati", odnosno ne daje mu da radi što hoće, želi, što (ne)može. I dobro je da imamo bar jednog takvog, jer Plenković se u zadnje vrijeme igra diktatora, on je najpametniji, najbolji, docira i ismijava i novinare te ih uči kako se radi. Malo me podsjeća na Tuđmana, tako je on neprestance "špotao" novinare jer su zabadali nos gdje nisu smjeli. Eto povijest nam se ponavlja. Dokle tako?

  • 13.11.2021.

    Plenković je nedodirljiv! Mnogi bi se već trebali pomiriti s tim....

Komentiraj...
Vidi sve komentare