To je to što me zanima!

Plenković i Kujundžić obećali izgradnju nove bolnice i ceste

Ministar zdravstva Kujundžić je rekao danas u Imotskom kako uskoro kreće projekt za izgradnju bolnice u Zagvozdu i da stanovnici tog kraja više neće morati odlaziti u Split ili Zagreb
Vidi originalni članak

Na svečanom obilježavanju dvadeset sedme,obljetnice osnivanja HDZ-a za Imotsku krajinu okupio se vrh stranke sa predsjednikom i premijerom Andrejom Plenkovićem, potpredsjednikom HDZ-a i potpredsjednikom Sabora Milijanom Brkićem. Premijer Andrej Plenkovićem je u Imotski došao sa svoja tri ministra Damirom Krstičevićem, Milanom Kujundžićem te Lovrom Kuščevićem, saborskim zastupnicima Petrom Škorićem, Androm Krstulovićem Oparom i Antom Sanaderom.

"Čvrsto vam obećavam da ću svoja predizborna obećanja ispuniti", rekao je to Milan Kujundžić obraćajući se nazočnima u prepunoj kino dvorani u Imotskom ponovivši i ovog puta kako uskoro kreće projekt za izgradnju bolnice u Zagvozdu. "Izgradit ćemo bolnicu u Zagvozdu i svi specijalistički pregledi moći će se obavljati u toj ustanovi i neće više biti potrebno odlaziti u Split ili u Zagreb", rekao je to ministar zdravstva Kujundžić koji je istaknuo kako iza ovog projekta stoji cijela Vlada na čelu sa premijerom Plenkovićem. Uz to Imoćanima je obećao izgradnju brze ceste od Imotskog do Zagvozda te izgradnju palijatovnog centra u Domu zdravlja u Imotskom.

"Iza nas je cjelovita porezna reforma, državni proračun, zakon o javnoj nabavi, plan rasterećenja državnog gospodarstva, veliki iskorak glede društvene solidarnosti, radimo na zakonu koji će na jedinstven način objediniti prava hrvatskih branitelja ", istaknuo je Plenković koji je izrazio nadu da će i na predstojećim lokalnim izborima u svibnju HDZ u svim općinama i gradu Imotskom odnijeti pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Lala1808 23.01.2017.

    zbog njihovih lažnih obečanja pred izbore prodati će i Hrvatsku

  • Voltaire_ 22.01.2017.

    Ovako je cesto znala reci moja baka : Obecanje ludom radovanje. :)

  • Voltaire_ 22.01.2017.

    Od ADZ - ovaca se moze dobiti samo ono sto preko dva ? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare