To je to što me zanima!

Plenković i Milanović prvi put na istom mjestu nakon izbora: U Hrvatsku stiže šest Rafalea

Iz MORH-a upozoravaju da se u Zagrebu oko zračne luke može očekivati pojačan promet te buka koja je uobičajena tijekom letova Rafalea
Vidi originalni članak

Ministarstvo obrane je objavilo kako se u četvrtak očekuje dolazak prvih šest borbenih aviona Rafale kojih je Hrvatska naručila od Francuske. 

Iz MORH-a upozoravaju da se u Zagrebu oko Međunarodne zračne luke Dr. Franjo Tuđman može očekivati pojačan cestovni promet i buka koja je uobičajena tijekom letova borbenih zrakoplova. Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva su se mjesecima obučavali za let borbenim avionima koje će sutra dovesti iz vojne baze kod Bordeauxa u vojarnu Pukovnik Marko Živković u Velikoj Gorici. Njihov dolazak se očekuje oko 12.30. 

ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Svoj dolazak na dočeku prvih šest od 12 naručenih Rafalea najavio je premijer Andrej Plenković. Također će na dočeku prisustvovati i predsjednik Zoran Milanović. 

Prvi put nakon parlamentarnih izbora ova dva političara će sudjelovati na istom događaju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Brucka 25.04.2024.

    Rafale prodali HR i SRB-a jedna granata koju nosi Rafal je par miliona-sad će fino Franceki da nahajcaju Srbe na Muslimane-a onda uključiti HR da malo zarade na oružju!

  • Semio 25.04.2024.

    Cirkus,a srbi kupili najmodernije

  • Milošević777 25.04.2024.

    Pa zar predsjednik i vrhovni zapovjednik nije rekao da nam te igračke nisu potrebne,da će zabraniti prelete iznad ZG.Koja dvoličnost.yda ima imalo samopoštovanje nebi danas išao u VG,ali on svaki dan sam sebe negira.Sreća brzo će predsjednički izbori i adio Zoki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare