To je to što me zanima!

Plenković i Trump su uskladili kravate, slikao se i s Melanijom

Hrvatski premijer Andrej Plenković podijelio je na Twitteru zajedničku fotografiju s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i Prvom damom Melanijom...
Vidi originalni članak

Za mene je njegov govor bio na crti očekivanja. Ponovio je slogan iz kampanje: Amerika na prvom mjestu. Ali dodao je i suradnja s drugim državama, pa i u okviru Ujedinjenih naroda. Vidjeli smo otvaranje prema multilateralnim organizacijama, prema globalnom upravljanju u kojem Amerika ima vodeću ulogu, ali je spremna ostvarivati napore u rješavanju velikih globalnih izazova zajedno s drugima, komentirao je hrvatski premijer Andrej Plenković govor američkog predsjednika Donalda Trumpa na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda u New Yorku.

Plenković je iskoristio priliku i fotografirao se s Trumpom i njegovom suprugom Melanijom, a Plenković i Trump kao da su uskladili boje kravata. Melanija je, putem svoje slovenske odvjetnice, ovih dana zaprijetila tužbom zbog plakata Američkog instituta u Zagrebu koji je njen lik iskoristio u kampanji za učenje stranih jezika. 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • SrpskiOrao91 21.09.2017.

    Aaaaaa pa to su se svi slikali sa trumpom a ja mislio nas vucic izuzetak

  • CvjetnaRosa 21.09.2017.

    meni vise pogled leti na odijelo koje "puca" na njemu...oce to tak kad si na godisnjem 3 mj, a narod ti placa racune

  • vidum 20.09.2017.

    Pao dogovor između Plenkija i Melanije. Plenki je dobio sliku s njima dvoma u zamjenu za Piranski zaliv i izlaz na otvoreno more.

Komentiraj...
Vidi sve komentare