To je to što me zanima!

Plenković kaže: 'To više nije taj HDZ.' A Rimac, Kuščević, Žalac?

Da Plenković radi drugi, novi HDZ, ojačao bi Porezni uskok i Povjerenstvo za sukob  interesa, tijela koje bi "Fimi mediju" učinile nemogućom. No on je ta tijela kastrirao. Zašto?
Vidi originalni članak

Udruživanje radi zločinačkog pothvata. Zločinačka organizacija.  Pravomoćno. Brojni su odvjetnici s ovih prostora osporavali koncept ovog kažnjivog djela, a sad ga je i hrvatski Vrhovni sud potvrdio konačnom presudom.  “U kaznenom postupku koji se vodio protiv četvero optuženika" stoji u pravorijeku presude za Fimi mediju, "i jedne optužene pravne osobe (politička stranka) prvostupanjskom presudom Županijskog suda u Zagrebu tri optuženika su osuđena zbog kaznenih djela udruživanja za počinjenje kaznenog djela, zlouporabe položaja i ovlasti te pomaganja u zlouporabi položaja i ovlasti..."

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • melin51 14.10.2021.

    Plenović=Sanader, HDZ=korupcija.

  • 13.10.2021.

    dakle ponavljam.... premijer nam je doista odličan političar i trenutno na vidiku nema nikoga tko bi mu mogao parirati! svaka mu čast!

  • 13.10.2021.

    pa dobro je rekao, za ono od prije ovi sad vodeći krivi nisu. a trenutne kriminalne radnje nisu eskalirale ni neće i sve 5! gorući slučajevi se po kratkom postupku rješavaju iz javnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare