To je to što me zanima!

Plenković o isporuci aviona: Milanović je nekidan govorio da zna sve, vidjet ćemo sutra

Premijer Andrej Plenković boravi danas u Bjelovaru gdje je došao podržati kandidata HDZ-a za župana Marka Marušića
Vidi originalni članak

Siguran sam da će u drugom krugu većinsko povjerenje građani dati našem kandidatu za župana Marku Marušiću. Mislim da imamo sjajan program i da je on taj novi profil mladog političara - rekao je premijer Andrej Plenković koji je u Bjelovar došao podržati upravo Marušića kao kandidata HDZ-a za župana.

O raznim koalicijama koje se stvaraju za drugi krug lokalnih izbora, primjerice između SDP-a i Mosta i SDP-a i DP-a, Plenković kaže kako su to sve pokušaji da se okrenu protiv HDZ-a

- Ja mislim da takva vrsta suradnje SDP-a i Domovinskog pokreta dovoljno govori o tome i da sam siguran da će naš kandidat pobijediti - rekao je.

PLENKOVIĆ O IZBORIMA, KORONI... 'Milanović je prevarant, vrijeđa cijelu političku scenu. Ponudili smo mu 2 termina za sjednicu'

Hoće li se na Dan Državnosti, odnosno na dan drugog kruga lokalnih izbora znati odluka o borbenim avionima, Plenković odgovara da će se više znati sutra i opet proziva predsjednika Zorana Milanovića.

Na novinarsko pitanje je li poslao sve potrebne informacije predsjedniku Zoranu Milanoviću vezano uz nabavu borbenih aviona uoči sutrašnje sjednice Vijeća za obranu, premijer je odgovorio kako Milanović  zna sve. Na opasku novinara kako Milanović danas kaže da ne zna ništa, Plenković poručuje kako onda treba drugačije formulirati pitanje i ponovno podsjeća kako je odbio imenovati svog predstavnika u Povjerenstvo za nabavku aviona.

NEPOBJEDIVI I NEREALNI HDZ-ovci ne gube, a i kad gube, objasnit će da zapravo ne gube

- Ja sam čuo da on sve zna o tome. Neki dan je govorio da sve zna. Vidjet ćemo sutra. Vi biste trebali formulirati pitanje da li bi on sve znao da je imenovao svog savjetnika za obranu Povjerenstvo koje se time bavi godinu i pol dana, onda bi sigurno sve znao. U tom grmu leži odgovor - rekao je.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • grgoslav1 20.05.2021.

    Što ono nakon LEDA prodaje BORG ???Koji dio PODRAVKE prodaje opet BORG???

  • japanokinezjapano 20.05.2021.

    I tebi će doći kraj.

  • ursuss 19.05.2021.

    Hoće li i Bozanić dati malo love za avione.. i njega će čuvati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare