To je to što me zanima!

Plenković na festivalu igračaka: Kći je dobila plišani sladoled

Kada vidim što sve danas postoji, to je bilo dosta škrto. Lopte, poneki medo, kauboji i Indijanci za slagati, ali u odnosu na ono što postoji danas, to su dva zaista različita svijeta, rekao je premijer o svom djetinjstvu
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković u subotu je s kćeri posjetio 6. Festival igračaka u Ivanić-Gradu, a otvaranju su prisustvovali i ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš i HDZ-ov kandidat na europarlamentarnim izborima Karlo Ressler, koji je također stigao u društvu kćeri.

Podsjetimo, tijekom ovog dvodnevnog festivala Ivanić-Grad se pretvara u pravo carstvo igračaka i posjetiteljima nudi brojna natjecanja, kazališne i mađioničarske predstave, filmske projekcije, zabavne i edukativne radionice te izložbe.

Kako je tom prilikom izjavio premijer Andrej Plenković, atmosfera u Ivanić-Gradu je sjajna. „Puno je roditelja, djece, kreativnosti, ljudi koji se bave malim, lijepim stvarima koji čine život sretnijim. Moja kći je danas dobila plišani sladoled, a uspjela je i za bracu uzeti transformativne igračke“, rekao je premijer, usporedivši današnje igračke s onima koje su postojale u vrijeme njegovog djetinjstva.

„Kada vidim što sve danas postoji, to je bilo dosta škrto. Lopte, poneki medo, kauboji i Indijanci za slagati, ali u odnosu na ono što postoji danas, to su dva zaista različita svijeta“, kazao je Plenković, zaključivši da djeca danas uz interaktivne igračke postaju kreativnija i brzo razvijaju motoriku.

Ministrica Nada Murganić na festivalu se osvrnula na najavljeno povećanje porodiljnih naknada, rekavši da je riječ o odličnoj mjeri, s dobrim odjekom među roditeljima. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • barbossa 12.05.2019.

    Kćeri plišani sladoled a tati nekoliko plišanih članova njegove partije da spava s njima.

  • John Doe Jr. 12.05.2019.

    u tvoje vrijeme je tebi tata dopremio igračku iz bilo kojeg dijela svijeta jer je bio u to vrijeme visoko pozicioniran državni službenik jednog preduzeća koja je pratila i kontrolirala ljude, a isto tako si dobivao odjeću i obuću poznatih marki

  • Vrac666 12.05.2019.

    Da istina je, Hrvatska nekad i Hrvatska danas su dva različita svijeta, bogata i prosperitetna zemlja je pretvorena u zemlju sirotinje i jada

Komentiraj...
Vidi sve komentare