To je to što me zanima!

Plenković ne želi maknuti čovjeka koji mu služi kao gromobran za Milanovića

Inat i ego su neprijatelj racionalnosti i odgovornosti. Ali upravo oni vode odlučivanje o državi
Vidi originalni članak

Darko Horvat je bio jedinica za nečinjenje, kaže nam suradnik sad već bivšeg ministra. Prije nego što je Horvat postao i ministar državne imovine, taj resor je vodio Mario Banožić. Iz godine dana Banožićeva mandata nije ostao ni jedan trag iako je resor prepun problema. Nije čak donio ni novu uredbu koja bi regulirala tko i pod kojim uvjetima ima pravo na državni stan. A to je definitivno najjednostavnija stvar u moru problema koji opterećuju državnu imovinu kojom se loše upravlja. Ministarstvo je i osnovano kako bi se povećao prihod te suvremeno raspolagalo milijunima kvadrata i državnim tvrtkama. Ali nakon odlaska ministra Gorana Marića, koji je barem nešto pokušavao, sve je stalo. Ali tek ove godine vidimo da Banožićevih godinu dana nije prošlo bez traga. On je sam sebi ubrzo nakon imenovanja dodijelio državni stan od čak 92 kvadrata u strogom centru Zagreba.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Luna777 21.05.2022.

    Pa odavno pišem da je Banožić gromobran Plenkoviću od Milanovića, a ujedno i Plenkovićev trbuhozborac. No, ovakva komunikacija između " dva brda" više nije podnošljiva. Izabrani ste od građana da radite svoj posao za dobrobit građana, a ne da radite od zemlje i naroda prćiju i cirkus.

  • 21.05.2022.

    Odnos predsjednika i premijera nije niti smješan niti komičan već kristalno jasno i realno pokazuje u kakvoj to drzavi i sistemu živimo. Tužno i jadno dno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare