To je to što me zanima!

Plenković o Kujundžiću: 'Ne dopuštam hajku na ministra'

Iz onoga što sam ja vidio ne može se govoriti o objektivnoj odgovornosti koja bi dotaknula ministra, rekao je Plenković, dodavši da još čeka cjelovito izvješće o slučaju smrti Mattea Ružića u Zaprešiću
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je Centar za koordinaciju, vođenje i gašenje požara na priobalju u Divuljama. Prezentirali su mu rad vatrogasnog zapovjedništva i dosadašnji tijek požarne sezone. Premijera su novinari upitali za odgovornost ministra zdravstva Milana Kujundžića u slučaju smrti mladića Mattea Ružića u Zaprešiću prošlog tjedna, javlja dalmatinski portal.

- Iz onoga što sam ja vidio ne može se govoriti o objektivnoj odgovornosti koja bi dotaknula ministra - rekao je Plenković, dodavši da još čeka cjelovito izvješće.

- Ministar radi svoj posao. Zalagat ću se u politici i kao predsjednik Vlade i kao čovjek da ne dopuštam hajku na ljude, u ovom slučaju na ministra - dodao je.

Podsjetimo, u ponedjeljak bi trebali biti objavljeni rezultati obdukcije i točan uzrok smrti mladića koji se u prošlu nedjelju srušio na ulici u Zaprešiću i umro.

Idi na 24sata

Komentari 235

  • Grozni 21.08.2018.

    Pojavili se neki bolji trolovi. Izgleda da ovi dobivaju po dva sendvica jer su pismeniji od onih stari.

  • dubi1953 21.08.2018.

    Isti si kao i on

  • 20.08.2018.

    Dokaz nemoci!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare