To je to što me zanima!

Plenković o Živom zidu: Neka još glasnije govore da je korona laž, građani će to honorirati

Predstavnici Živog zida prosvjedovali su ispred HDZ-a, gdje su istaknuli da je moguće da je korona obmana. Plenković je poručio da neka to još glasnije govore, da nije ništa pametnije očekivao od njih
Vidi originalni članak

Nakon Čakovca, premijer Andrej Plenković posjetio je tehnološki park u Varaždinu gdje je dovršen aneks vrijedan 16 milijuna kuna te govorio kako je to dodana vrijednost za županiju i grad Varaždin.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava premijera Plenkovića

Komentirao je i prosvjed Živog zida ispred središnjice HDZ-a gdje su rekli da je moguće da je korona zapravo obmana i laž.

- To je samosvojstveno takvoj stranci. Nek odu u SAD pa provjere statistiku, ako ne vjeruju Hrvatskoj. To je dobro, neka budu još glasniji i neka još glasnije iznose te teze. Siguran sam da će hrvatski građani to honorirati na izborima. Nisam ništa pametnije očekivao od te ekipe - rekao je Plenković.

POGLEDAJTE VIDEO: Prosvjed Živog zida

Na pitanje o svom i testiranju obitelji, rekao je da nema straha, već odgovornosti. Ponovio je kako treba slušati stručnjake, a ne političke aktiviste. Istaknuo je i da treba gledati i koliko se grle i ljube i predstavnici oporbe.

- Svi koji me prate, znaju da pazim - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Ellie29 25.06.2020.

    Jel to ovaj isti sta ne zele u samoizolaciju......? Hahaha

  • Borna.2 25.06.2020.

    Idemo probati ovaj puta glasati za HDZ ili SDP, možda poboljšaju situaciju u HR

  • crna žena 24.06.2020.

    Tvoj primjer dokazuje baš to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare