To je to što me zanima!

Plenković odredio da ga u slučaju spriječenosti mijenja Medved: 'Zasad je sve u redu'

Predsjednik Vlade odredio je potpredsjednika Tomu Medveda da ga mijenja u slučaju spriječenosti, no zasad za time nema potrebe. Vlada najnormalnije funkcionira, kažu iz Vlade
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković odredio je tko će ga mijenjati u slučaju spriječenosti jer u ovom mandatu nije odredio prvog potpredsjednika Vlade.

VIRUS POHARAO MARKOV TRG Prije Plenkovića, pet ministara u Vladi bilo zaraženo koronom

- Predsjednik Vlade odredio je potpredsjednika Tomu Medveda da ga mijenja u slučaju spriječenosti, no zasad za time nema potrebe. Vlada najnormalnije funkcionira, a predsjednik Vlade osjeća se dobro i obavlja sve aktivnosti i obveze od kuće - poručio je glasnogovornik Vlade. 

Plenkoviću je jučer potvrđen korona virus, nakon što se prvo zarazila njegova supruga. 

- Slijedom preporuka epidemiologa, predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je u ponedjeljak ponovno testiranje na prisutnost koronavirusa te mu je nalaz pozitivan. Predsjedniku Vlade ranije je određena epidemiološka mjera samoizolacije te mu se sada određuje mjera izolacije u trajanju od 10 dana - priopćeno je u ponedjeljak iz Vlade. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • crna mačka 01.12.2020.

    Medved mu čuva leđa? A zašto?

  • Darioruk 01.12.2020.

    Veliki kim-jong-kung-anemikus, zelim ti dugi,dugi ostanak tamo gdje si, lakse cemo se obracunati sa pljackasima iz zlocinacke kra-de-ze.I kad sve prodje jedva cekam da vidim tebe njonju i cikase,vilije kako presjecate crvenu vrpcu na granicnom prelazu negdje kod Slovenije i tvoj govor-HRVATSKA JE KORONA FREE, HDZ JE POBJEDIO COVID19.URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • livija i ja 01.12.2020.

    Šatoraš na čelo jer ionako je ministar nepotrebnog ministarstva ali vrijedi da silom i plinskim bocama brani HDZ

Komentiraj...
Vidi sve komentare