To je to što me zanima!

Plenković: Ovaj HDZ-ov smjer ima potporu na sjeveru zemlje

Susret sa članovima stranke u Varaždinskoj županiji prigoda je da malo pojasnimo smjer aktivnosti Vlade i dinamiku rada u Saboru, planiranje reformi koje slijede tijekom jeseni, rekao je Plenković
Vidi originalni članak

Ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske, poručio je u srijedu predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković u Varaždinskim Toplicama, gdje je održao sastanak s dužnosnicima HDZ-a u Varaždinskoj županiji i upoznao ih s aktivnostima Vlade i planovima reformi koje se pripremaju.

Nakon sastanka članova Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova, Udruge općina te predsjednikom saborskog Odbora za lokalnu (regionalnu) samoupravu u Hrvatskome saboru u Varaždinu, Plenković je posjetio Varaždinske Toplice.

Nakon što je obišao arheološki park i Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju, na sastanku sa stranačkim kolegama iz varaždinske Županijske organizacije pojasnio je smjer i dinamiku Vlade u pripremi reformi.

Istaknuo je važnost preuzimanja odgovornosti i rizika za Agrokor, aktivnosti na poreznoj i mirovinskoj reformi, zakone za zaštitu domaće poljoprivrede, izgradnju Pelješkog mosta, kao i ciljeve poput ulaska Hrvatske u schengensku i eurozonu

"Susret sa članovima stranke, a danas je to bilo u Varaždinskoj županiji, prigoda je da malo pojasnimo smjer aktivnosti Vlade i dinamiku rada u Saboru, planiranje reformi koje slijede tijekom jeseni. Ali, i da pohvalim rezultate HDZ-a na prošlogodišnjim lokalnim izborima u Varaždinskoj županiji“, rekao je Plenković.

Napomenuo je kako HDZ ima 11 od 28 gradonačelnika i načelnika u Varaždinskoj županiji, te relativno najveći ukupni broj vijećnika u lokalnim jedinicama - 33 posto.

"To je poticaj da ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske, u Varaždinskoj županiji. Uvjeren sam da će članovi HDZ-a ovdje pridonositi još boljim rezultatima u izazovima koji su pred nama“, poručio je predsjednik Vlade i HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bluesbob 05.07.2018.

    Macelj je na sjeveru..mladi ga pogotovo podupiru

  • Lala1808 05.07.2018.

    ne laži samo političkom prostitucijom HNS se hdz pojavio na sjeveru što znači prevarom birača - ovdje su pošteni i radišni ljudi sami sebi većim djelom stvorili bolje sutra svojim trudom i mozgom tako da će znati kazniti hns da hdz više ne prismrdi na sjever jer gdje je hdz tu više nema budućnosti kao i Slavonija -tu se vidi što su hdz uradili

  • maxim m 05.07.2018.

    adezeovci sa sjevera podupiru smjer adezea,jel smiju drukčije...mislit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare