To je to što me zanima!

Plenković posjetio vojarnu i obećao nova ulaganja u prostor

Nadam se da ćemo u godinama koje su pred nama postupno ulagati u vojarnu kako bi se poziv u Oružane snage učinio atraktivnijim te samim time poboljšali kvalitetu, rekao je Plenković
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković, u pratnji potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića, obišao je u četvrtak vojarnu „Croatia“. Iz Vlade su priopćili da se upoznao sa stanjem radnih prostora i smještajnih kapaciteta. 

- Posjetili smo vojarnu da se malo detaljnije upoznamo s uvjetima života naših časnika, dočasnika i vojnika te da steknemo uvid u kvalitetu prostora. Neki problemi postoje, već na prvi pogled vide se problemi oko restorana, spavaonica, prostorije u kima borave vojnici zahtijevaju ulaganja. Nadam se da ćemo u godinama koje su pred nama postupno ulagati u vojarnu kako bi se poziv u Oružane snage učinio atraktivnijim te samim time poboljšali kvalitetu - rekao je Plenković.

- Hrvatska vojska je pobjednička vojska i brend. Uvijek je sprema izvršiti sve zadaće koje se stavljaju pred nju no moramo sagledati cijelu situaciju u kojoj se nalazimo. Svjesni smo da je proračun Ministarstva obrane zadnjih osam godina bio u padu. Nadam se da će ova vlada poduzeti sve da se ti negativni trendove zaustave. Ulaganje u obranu je ulaganje u sigurnost i vlastiti prosperitet - rekao je Krstičević. 

- Siguran sam da će ovaj posjet pridonijeti da se stanje u Oružanim snagama popravi - rekao  načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Mirko Šundov.  
Samo u kuhinju bi se trebalo uložiti 13 milijuna kuna.  

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mariocalabrese 24.11.2016.

    Ja ja obecao nova NATO-ova osvajanja, treba njih sve poslati u Afganistan i Ukrajinu da drze Amerima jaja u krivinama koji prodaju muda Labudova u obliku demokracije.

  • lotus_1 24.11.2016.

    Znači ...opet su našli što bi mogli farbati? .:)))

  • ilmare 24.11.2016.

    Navodno se Plenković šokirao da vojnici imaju za ručak samo glavno jelo, bez juhe i salate . A očekuju od njih da budu SPREMNI ? Gladni i bez oružja? Pa nije ovo '91 -a ... ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare