To je to što me zanima!

Plenković putuje u Srbiju, a stručnjaci objašnjavaju zašto mora biti izuzetno oprezan

Prvi je to put da hrvatski premijer u sedmogodišnjemu mandatu odlazi u Srbiju, ali s tamošnjim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, kako je najavljeno, neće se susresti
Vidi originalni članak

Od odlaska premijera u Srbiju ne očekujem ništa, a Andrej Plenković mora biti izuzetno oprezan, kazao je Denis Avdagić. Naime, premijer u petak odlazi u Suboticu na otvorenje Hrvatske kuće, čiju je izgradnju financirala Vlada RH, a bit će tamo i srbijanska premijerka Ana Brnabić. S njom bi trebao razgovarati o pitanju nestalih i ostalim pitanjima od osnaživanja položaja manjina u obje zemlje, gospodarskoj, ekonomskoj i prometnoj suradnji dviju zemalja, a jedna od tema trebao bi biti i europski put Srbije. Prvi je to put da hrvatski premijer u sedmogodišnjemu mandatu odlazi u Srbiju, ali s tamošnjim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, kako je najavljeno, neće se susresti. Komunicirano je kako za takav susret sad nije pravo vrijeme.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • prvi general 22.06.2023.

    Može li mi netko objasniti, zašto je državi koja je članica svih najrelevantnijih unija, saveza i geopolitičkih udruženja, bitno da ima tople odnose sa državom koju nitko ne želi u svome društvu?

  • 21.06.2023.

    Uvijek imaju iste i šuplje populističke priče i zato se ništa i ne mijenja. Takvima promjene ne pašu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare