To je to što me zanima!

Plenković razriješio HDZ-ovca i šefa Zavoda za socijalnu skrb koji je priveden zbog nasilja

Premijer Plenković stigao je u Petrinju, sa suradnicima sudjelovao u primopredaji ugovora vlasnicima stanova. Potom je dao izjavu za medije
Vidi originalni članak

Vjekoslav Potočanac, požeški HDZ-ovac i šefa Zavoda za socijalnu skrb priveden je jučer zbog nasilja u obitelji. Premijer Andrej Plenković je potvrdio kako je on danas razriješen dužnosti.

PRATITE UŽIVO:

- Važnije od nas u Vladi su zadovoljni naši sugrađani u Sisačko moslavačkoj županiji. Držim da smo u ove tri godine napravili ogroman iskorak u obnovi. Da smo uspjeli iskoristiti sva sredstva fonda solidarnosti. U isto vrijeme smo radili na obnovi zgrada, kuća u vlasništvu privatnih osoba, završili smo 203 kuće i na području Sisačko moslavačke županije ali ne bi zaboravio niti Zagreb. Ispraznite smo kontejnera naselja i ono što je važno više nitko nije u  kontejnerskom naselju. Pozivamo još jednom sve koji nisu da podnese zahtjev za stambeno zbrinjavanje. Mislim da smo napravili ogroman iskorak. Puno je posla, zahvaljujemo ljudima na strpljenju i na snazi da izdrže ove tri godine - rekao je Branko Bačić za 24sata.

Govorio je i o stanovima u Glini.

- Pozivam vas da u utorak dođete u Glinu i s našim djelatnicima možete obići. Svi su stanovi spremni, rekli smo prošli tjedan da ćemo sukcesivno useljavati, kada vi dobijete ključ od stana ne možete odmah useliti u stan, imate određene pripreme, bilo je određenih nedostataka, to je sada iza nas - rekao je.

- Zadovoljan sam s poslom koji smo zajedno odradili, zajedno s gradovima i županijom kada govorimo o Sisačko moslavačkoj županiji. Uvijek se može bolje i može više ali mislim da smo postigli željenu dinamiku - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • gliva 29.12.2023.

    Problem je u tome kaj na funkcije postavljaju lojalne a ne pametne , a onda traže da rade kao da su - PAMETNI.

  • Antimor 29.12.2023.

    Kad će tebe privesti zbog nasilja nad Hrvatskom i Hrvatima?

  • Obavijesnirazgovor 29.12.2023.

    Trebao ni on razriješiti cijelo Ministardtvo dovijalne skrbi na čelu sa Piletičem.To što oni rade( ne rade) krši sve konvencije za ljudska prava.Ako zbog ičeg HDZ bi trebao odstupiti sa vlasti zbog odnosa prema invalidnim osobama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare