To je to što me zanima!

Plenković se obrušio na kolege: Svi me napadaju, nitko ne brani

Plenković se, kažu sudionici sastanka, na članove obrušio u završnoj riječi, a nije poštedio nikoga. Navodno je optuživao i županijske predsjednike, članove, medije, desnicu....
Vidi originalni članak

- Niste dobro odradili teren. Ja imam najbolju sliku što se događa. Vi ne razumijete što je HDZ i što treba biti. Mislim da vodim HDZ i državu u pravom smjeru - optuživao je navodno šef stranke Andrej Plenković članove na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća na kojoj su se danas analizirali loši izborni rezultati, piše Jutarnji List.

Dodaju kako Plenković nije štedio nikoga, pa je optuživao županijske predsjednike, članove, medije, desnicu...

- Bili smo zaprepašteni - rekao je jedan član, dodajući da je sastanak počeo mirno.

- Članovi i birači nisu prepoznali sve što radimo ja i Vlada. Napadaju me desnica i mediji, a vi me ne branite u javnosti kao što ste branili ranije predsjednike. Lista je odlična - navodno je rekao Plenković.

ANDREJ PLENKOVIĆ: 'Ma kakva ostavka, pa ja sam pobijedio na izborima za EU...'

- Govorili su Ivana Maletić, Milijan Brkić, Oleg Butković, Branko Bačić, Domagoj Milošević... Rekli su kako se treba napraviti ozbiljna analiza o tome zašto članovi nisu izašli u većem broju, ako se sve dobro odradilo. Brkić je kazao da trebamo biti i samokritični, da je narod rekao svoje, a da se narod ne može lagati - kaže izvor za Jutarnji List.

- Pa ne može narod valjati kad za nas glasa, a kad ne glasa, onda taj isti narod ne valja - navodno je kazao Brkić koji je prvi napustio sastanak Predsjedništva.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 29.05.2019.

    Pa ko bi te branili kada si nastupuo Diktatorski. Ponizil si vlastiti Narod. Ponizil si svoje suradnike. Postupaš kao.... a šta da kažem. Zna se či imaš odgoj. Bolje bum šutel...

  • RuzaSapina 29.05.2019.

    Jedini i jedini krivac je penkovič od samog početka

  • GIRIGARI 28.05.2019.

    Plenkoviću pa koji je šef ili šefica bio po volji HDZovcima? Da sam član, materemi mene bi bilo sramota s kime sam. Pa zar svi moji koje sam biraju zaslužuju "nečastan otpust"? Stvarno jadno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare