To je to što me zanima!

Plenković: Tomašević do 15. siječnja mora podnijeti ostavku

Župan požeško-slavonske županije morat će dati ostavku jer ga se tereti za obiteljsko nasilje. Premijer i glavni tajnik HDZ-a Jandroković suglasni su da Tomašević treba preuzeti odgovornost
Vidi originalni članak

Nakon raspuštanja ličko-senjskog HDZ-a, premijer Plenković je na dnevni red sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stavio i goruće pitanje Alojza Tomaševića, požeško-slavonskog župana, optuženog za obiteljsko nasilje. 

DORH: Optužnica protiv Tomaševića: 'Ženi je prijetio, šamarao ju je'

- Inzistiramo da on sam preuzme odgovornost i podnese ostavku. Rok koju smo mu dali je 15. siječnja. Mislim da mora povući konzekvence - izjavio je Plenković. Požeško-slavonski župan je u zgradi Vlade bio na sastanku s premijerom i tajnikom HDZ-a, Gordanom Jandrokovićem u petak, javlja N1 Televizija.  

NIJE NIŠTA ULOVIO Oduzeli su mu oružje: Župan Tomašević u lov išao s praćkom

Novinarima je nakon sastanka rekao da su razgovarali o "temama koje na neki način opterećuju stranku i javnost". 

- Kroz dogledno vrijeme dobit ćete informacije o čemu smo razgovarali i koje rješenje smo donijeli - izjavio je Tomašević, no nije želio odgovoriti na pitanje osjeća li se odgovorno za sve za što ga se tereti. 

- Na gospodinu Tomaševiću ja da donese odluku. U ovom trenutku vam neću ništa više reći - rekao je glavni tajnik stranke i predsjednik Sabora, Gordan Jandroković. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • PRAVILO BROJ 8 07.01.2018.

    mozda je njemu lik dao rok do 10.

  • domoljub029 07.01.2018.

    Tomašević je sklon nasilju i lako bi mogao istući anemičnoga

  • Lala1808 06.01.2018.

    što je sa lučičom koji je izmanipulirao braniteljske novce pa gradio apartmane te pokušao podmititi novinara zato ljudi odlaze jer nema morala u vrhu vlasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare