To je to što me zanima!

Plenković: Želim da vam Uskrs bude ispunjen mirom i veseljem

Ovi dani mira i nade potiču nas na dobrohotnost, međusobno razumijevanje i uvažavanje, piše Plenković...
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković uputio je uskrsnu čestitku katoličkim vjernicima i svima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, u kojoj stoji: "U ime Vlade i osobno, svim vjernicama i vjernicima od srca čestitam najveći katolički i kršćanski blagdan. Želim da vam bude ispunjen mirom i veseljem te da ga provedete u krugu obitelji i najmilijih.

POGLEDAJTE VIDEO: Plenković postao TikToker

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dalje u čestitci Plenković piše:

- No svima onima koji će taj blagdan ipak provesti daleko od svojih najbližih, jer će biti na službi svojim sugrađanima, u oružanim snagama, u policiji, u bolnicama ili drugim dežurstvima, želim izraziti posebno zahvalnost uime cijele Vlade. Uskrs je vrijeme kad se suočavamo s vlastitim odlukama i propitivanjem svojih postupaka. Stoga neka nam ovaj veliki blagdan donese obilje snage i nadahnuća u ispunjavanju predstojećih zadaća i izazova.Ovi dani mira i nade potiču nas na dobrohotnost, međusobno razumijevanje i uvažavanje. Dodatno nas potiču na poštovanje drugih, na brigu i solidarnost za bližnje, osobito prema svima koji trebaju našu pomoć i pažnju.

MILANOVIĆ ČESTITAO USKRS: 'Moja je želja da već predstojeći uskršnji blagdan bude početak preispitivanja svega što činimo'

Za kraj je poručio:

- Neka nas poruka Uskrsa potakne da zajedno i složno gradimo društvo po mjeri čovjeka za što bolji život svih hrvatskih građana, u Hrvatskoj u kojoj se gaji tolerancija, socijalna osjetljivost i društvena odgovornost. Sretan vam i blagoslovljen Uskrs!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Tonija 30.03.2024.

    Podrška najboljem premijeru. Sretan Uskrs💙

  • habanero 30.03.2024.

    Ne trudi se da nam cestitas , ti si svoje pokazao zivio Milanovic 🇭🇷 penava 🇭🇷

  • Ivan785 30.03.2024.

    Zahvaljujući tvojoj politici Uskrs ću dočekati u Njemačkoj bez obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare