To je to što me zanima!

Plenkovićeve nove nade: HDZ sastavio tim za EU izbore

U izbornom stožeru je i Mario Kapulica, šef Zajednice utemeljitelja HDZ-a, ali i Robert Kopal, premijerov savjetnik za nacionalnu sigurnost
Vidi originalni članak

HDZ-ov tim za europske izbore čine najbliži ljudi Andreja Plenkovića, premijera i predsjednika HDZ-a. Šef stožera je Gordan Jandroković, glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Sabora, dio tima su i politički i međunarodni tajnik, ujedno i ministri Lovro Kuščević i Davor Božinović, europarlamentarka Dubravka Šuica, Plenkovićev savjetnik Karlo Ressler, koji i piše program HDZ-a za euroizbore, ali i Marko Milić, glasnogovornik Vlade, te Tena Mišetić, zamjenica šefa kabineta premijera, piše Večernji list. 

U izbornom stožeru je i Mario Kapulica, šef Zajednice utemeljitelja HDZ-a, ali i Robert Kopal, premijerov savjetnik za nacionalnu sigurnost. Kopal, bivši zaposlenik SOA-e, slovi za vrsnog analitičara koji je već bio angažiran i u kampanji za lokalne izbore kada se za gradonačelnika Zagreba kandidirao Drago Prgomet (HDZ).

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • barbossa 27.02.2019.

    Stavite Prkno meda i na listu za EU izbore. Ako on neće onda obavezno stavite Mikulića.

  • liliana 14.02.2019.

    Sve što je napravio u ove dvije godine povećao plaće onima koji već imaju velike.Nemoj mi samo o prosjeku govoriti.

  • liliana 14.02.2019.

    Plenković je hdz doveo na samo dno .izgubit će najvjernije glasače a koga će dobiti nisam sigurna baš.On je hdz pretvorio u SDP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare