To je to što me zanima!

Plesačica (25) umrla u SAD-u jer je pojela krivo označeni keks iz trgovine. Javio se odvjetnik...

Órla Baxendale (25) pala je u anafilaktički šok koji je bio posljedica teške alergijske reakcije kada je 11. siječnja pojela 'Florentine' keks od vanilije, objavio je odvjetnik Marijo Adimey u srijedu
Vidi originalni članak

Profesionalna plesačica iz New Yorka umrla je nakon što je pojela krivo označeni blagdanski kolačić s kikirikijem koji se prodaje u popularnom supermarketu Stew Leonard's, piše New York Post. 

MAŽNJAVALI NOVAC I GRADILI VIKENDICE Policija upala u ministarstvo kulture, istražuje se posao oko uhićenog dekana Geodezije!

Órla Baxendale (25) pala je u anafilaktički šok koji je bio posljedica teške alergijske reakcije kada je 11. siječnja pojela 'Florentine' keks od vanilije, objavio je odvjetnik Marijo Adimey u srijedu. 

Plesačica, porijeklom iz Velike Britanije, jela je poslasticu na društvenom okupljanju u Connecticutu. 

JOŠ JEDAN SLUČAJ Poslali Karlovčaninu (18) lažni SMS za paket, skinuli mu 850 €

'Órlina smrt proizašla je iz nesretnog incidenta. Konzumirala je kolačić na kojem nije bilo naznačeno da sadržava kikiriki', objavio je odvjetnik Adimey. 

Trgovina je povukla kekse iz prodaje u razdoblju od 6. studenog do 31. prosinca 2023. 

Odvjetnik Marijo dodao je da je istraga oko smrti otkrila 'veliki nemar i nesmotreno ponašanje proizvođača i prodavača' jer na pakiranju kolačića nisu bili navedeni ispravni podaci. Kako kaže, tragedija se mogla spriječiti. 

Odjel za zaštitu potrošača u Connecticutu, Odjel za sigurnost hrane, standarda i proizvoda, objavio je da istražuje slučaj. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Prekobicnjak 26.01.2024.

    Nikad baš nikad ne jedem kolače iz trgovine i slastičarni. i sladoled ću prestati do ljeta..

  • kukutre 25.01.2024.

    Alergije na hranu, lijekove, deterdzente, izbjeljivace.Nisu za igru. Ne jedite kolace koji imaju vise o 3-4 sastojka koja poznate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare