To je to što me zanima!

Plesačica je priznala: Bila sam ljubavnica kapetana Schettina

Domnica Certoman priznala je na sudu da je bila u sentimentalnoj vezi s kapetanom. Bila je na zapovjednom mostu u noći nesreće kruzera Costa Concordia
Vidi originalni članak

Domnica Certoman, plesačica iz Moldavije, priznala je u utorak na sudu da je bila u sentimentalnoj vezi s kapetanom Francescom Schettinom te naglasila da se ona i Schettino nisu vidjeli nakon nesreće kruzera Costa Concordia, piše Corriere della Sera. Ispričala je da su ona i Schettino večerali, a nakon večere je ona pozvana na zapovjedni most. Zadržali su je na ulasku, u blizini vrata.

- Nisam ništa vidjela jer je vani bio mrak. U određenom trenutku Schettino je počeo davati zapovjedi. Čula sam da je jedan od časnika napravio grešku te da je kapetan počeo vikati i ponavljati zapovijed. Uskoro se dogodilo to što se dogodilo - rekla je Domnica. 

Na sudu je svjedočio i član posade koji je rekao da je tijekom plovidbe tjedan dana prije nesreće Schettina zamolio da promijeni kurs i brodom prođe bliže otoku na kojemu živi njegova obitelj. Kapetan je na to pristao, no nije bio zadovoljan rezultatom pa je tjedan kasnije Gigliju prišao još bliže.

Podsjetimo, Schettinu sude za višestruko ubojstvo i napuštanje broda, u čijoj su havariji početkom 2012. godine poginule 32 osobe.

Ako ga proglase krivim, mogao bi dobiti kaznu do 20 godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zahira45 30.10.2013.

    Eto kako te žena dodje glave. Pa sad ....promislite dečki malo. hehhe

  • ZlatkoSrdoč 30.10.2013.

    dobro kažu stari moreplovci žena na brodu=nesreća

  • MAX 2010 30.10.2013.

    Javno rećeno ono što su svi znali. Pre.ebežljivost u iznosu od milijarde i desetke mrtvih. Kranjci bi rekli "ste zelo hudokurčni gospod"

Komentiraj...
Vidi sve komentare