To je to što me zanima!

Pliva u novcu, ali ipak uvodi najviši porez: Tomašević otkrio četiri razloga zašto je to tako

Iako gradonačelnik Tomislav Tomašević još nije otkrio proračun za sljedeću godinu, saznali smo da će ove godine morati raditi i drugi rebalans jer je prikupljeno više novca od poreza nego što je planirao
Vidi originalni članak

Grad Zagreb ostvarit će ove godine rekordne prihode od poreza, a sljedeće godine još i više. Iako gradonačelnik Tomislav Tomašević još nije otkrio proračun za sljedeću godinu, saznali smo da će ove godine morati raditi i drugi rebalans jer je prikupljeno više novca od poreza nego što je planirao. Novo povećanje proračuna trebalo bi biti od 30 do 40 milijuna eura jer je više sakupljeno poreza i prireza na dohodak.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pig Benis oOo 13.11.2023.

    Prestanite demonizirati velike gradove. Zabrana prireza je bila HDZ-ova petokolonaska taktika jer su prirezi najveci u gradovima koji nisu pod njihovom kontrolom. A sad zamjerati ikome da te prihode treba nadoknaditi novim porezom - je totalno nerazumno. Volio bi vidjeti sto bi napravila vlada da im neka "visa sila" veli da im PDV smanjuje na 20%.

  • DadoDavor 12.11.2023.

    Jedno je valjati se po ulici i vikati da "Banditos ne valja"... sada je valjda jasno da je i nakon Banditosa, Banditos....

  • pajo001 12.11.2023.

    Nesposobni mozemo. Dati rakvim likovima koji nisu vodili ni djeciji vrtic, niti neki mali gradic, dati budaletinama grad poput zagreba na upravljanje je najveca glupost ikada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare