To je to što me zanima!

Pljačka na prvom spoju: Omamila ga kavom i okrala

Što si u kavu stavila?: Ivan M. (80) putem oglasa tražio je ženu za druženje. Javila mu se udovica (60), koja ga je već na prvom “spoju” okrala
Vidi originalni članak

Rekla mi je da sam blijed i da će me masirati kako bi mi se vratila boja. Ja sam se onesvijestio, a probudivši se, vidio sam da mi je nestao mobitel i novac, kaže Ivan M. (80) sa zagrebačkog Borongaja. On je putem oglasa tražio ženu za druženje. Javila mu se udovica (60) i predstavila kao Anica. On je htio da se nađu u kafiću i ondje razgovaraju.
- Ona to nije htjela. Rekla je kako je bolje da se nađemo kod mene u stanu, da smo sami pa možemo u miru razgovarati. Naivno sam pristao - priča Ivan. S Anicom se našao u petak u 11 sati. Sjeli su za stol i razgovarali.
- Žalila mi se da je usamljena otkako joj je prije pet godina umro muž. Ponudio sam joj sok, ali je radije htjela kavu - kaže Ivan. Poslužio je kavu, a onda ga je zamolila da joj ulije i mlijeka.
- Ulio sam joj mlijeka i vratio ga u hladnjak. Okrenuo sam se i vidio je kako miješa moju kavu. Potom je promiješala i svoju pa mi nije bilo sumnjivo - rekao je Ivan. Tek kasnije, nakon što se probudio iz njemu neuobičajena poslijepodnevnog sna, shvatio je da mu je Anica stavila nešto u kavu. Ukrala je mobitel, neke sitnice iz kuće i novac. Ukupna šteta je oko 1000 kuna. 
- Nazvao sam kasnije na broj njezinog mobitela, ali se nije javljala - razočarano kaže Ivan. Krađu je prijavio policiji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • trešnja 15.09.2009.

    Za druženje je mogao imati i muškog prijatelja,a ova je očito iskoristila-zloupotrijebila mušku slabost na žene!!!

  • rođina skvo 15.09.2009.

    Žaomije ali u buduće,dobro promisli koga puštaš u stan.U današnje vrijeme,to je jako opasno.

  • MpH 15.09.2009.

    Kao što kaže sussi dotična je mnogo umirovljenika na taj način \"obradila\". Nažalost, kada se mobitel isključi, tada ga je nemoguće locirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare