To je to što me zanima!

Pljačka u Zagrebu: Zaštitar je primio metak za svoje kolegice

U novim video vijestima pogledajte kako je mladić s kapuljačom upao u poštu u Zagrebu i zaprijetio zaposlenicima. Hrabri zaštitar je stao pred pištolj i spasio svoje kolegice
Vidi originalni članak

U novim video vijestima pogledajte kako je mladić s kapuljačom upao u poštu u Zagrebu i zaprijetio zaposlenicima. Hrabri zaštitar je stao pred pištolj i spasio svoje kolegice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U video vijestima pogledajte i skandal vezan za ministra kulture. Tjednik Novosti objavio je fotografiju na kojoj je navodno Zlatko Hasanbegović s ustaškom kapom. Hasanbegović tvrdi da je napravljena intervencija na fotografiji i da su sve insinuacije koje ne želi komentirati. 
Pogledajte kako je trener svih trenera umalo zaplakao kad je vidio iznenađenje koje mu je spremila redakcija 24sata. Takav rođendan Ćiro Blažević ne pamti još od 1998., kad je s nogometnom reprezentacijom bio treći na svijetu.
Donosimo i priču o kolekcionaru igračaka iz filma "Povratak u budućnost". Tu je i novi uspjeh prvog hrvatskog plus size modela. Lucija Lugomet je nakon Britanaca osvojila i Talijane. Osvanula je u talijanskom Vogueu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jo2hn8ny 11.02.2016.

    Pa to mu piše u opisu radnog mjesta.

  • Linz 11.02.2016.

    Moj sin (6) kad pogleda bilo koji "24sataVideo", dijete se odvali smijati do suza.........a meni se plače !!!

  • x00x 11.02.2016.

    ma dajte, novac je osiguran, a tvoj zivot nije.. ak neko upadne pitas ga jel treba pomocu utovarit a ne glumit heroja

Komentiraj...
Vidi sve komentare