To je to što me zanima!

Pljačka u zračnoj luci: Ocu i sinu još dva mjeseca zatvora

Kao razlozi za produljenje pritvora navode se opasnost da bi na slobodi mogli uništiti dokaze ili tragove koji su važni za postupak, a postoji i opasnost od utjecanja na svjedoke, vještake ili sudionike
Vidi originalni članak

Antun (45) i Antonio (22) Katušić, koji su osumnjičeni za pljačku u dubrovačkoj zračnoj luci, ostat će još dva mjeseca u istražnom zatvoru. Tako je odlučio Županijski sud u Dubrovniku.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao razlozi za produljenje pritvora navode se opasnost da bi na slobodi mogli uništiti dokaze ili tragove koji su važni za postupak, a postoji i opasnost od utjecanja na svjedoke, vještake ili sudionike u kaznenom djelu. 

Isto tako, prenosi Dubrovački vjesnik, niz okolnosti upućuje na to da bi mogli nastaviti s kaznenim djelima. Mogu se žaliti na odluku, a o žalbi će u roku tri dana odlučiti Izvanraspravno vijeće Županijskog suda.

RAZBOJNIŠTVO U DUBROVNIKU Otac i sin opljačkali aerodrom: DORH predložio istražni zatvor

Podsjetimo, sumnjiči ih se da su, s nepoznatim pomagačem, 21. listopada, uz prijetnju pištoljem od zaštitara Zračne luke uzeli torbu u kojoj se nalazilo 692.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NivesG 22.11.2019.

    Strašno je kada nenormalno postane uobičajeno. Svi kradu, samo se poneke otkrije.

  • 21.11.2019.

    Šutnja je često jača i od riječi, ali pjesma ruši sve. Tuku na me vjetrovi razni, al' ne dam se zbog tebe, Tuku na me vjetrovi razni, al' ne dam se zbog tebe, sine moj.

  • muskarac 21.11.2019.

    e pa ko im je kriv,da su ukrali milju bili bi narodni heroji...ovako ..2 miseca przuna duze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare