To je to što me zanima!

Pljačkao u svom selu: Iako se omotao šalom prepoznali ga

Policajci su otkrili razbojnika (31) koji je u srijedu oko 20 sati banuo u prodavaonicu u Zatonu kraj Zadra i od prodavačice uz prijetnje uzeo 3000 kuna i pobjegao
Vidi originalni članak

Policajci su otkrili razbojnika (31) koji je u srijedu oko 20 sati banuo u prodavaonicu Bakmaz u Ulici hrvatskih branitelja u Zatonu kraj Zadra. Zaprijetio je prodavačici (36) da će je probosti odvijačem, uzeo 3000 kuna iz blagajne i pobjegao. 

Nije daleko stigao jer je pljačkao u svom selu pa su ga prepoznali. Nije mu pomogao šal kojeg je zamotao oko glave. Nakon kriminalističke obrade, policajci su protiv muškarca iz Zatona podnijeli kaznenu prijavu za razbojništvo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 23.03.2013.

    Opet svi opravdavaju razbojništvo? Čovjek je napao šrafcigerom prodavačicu, nitko se ne pita što je ona proživjela, strah i užas? A što da se oduprijela i da ga je lik upotrijebio i zabio joj ga npr u srce ili jetru? I onda bi ga opravdavali? Kako je lako u ovoj zemlji zamijeniti teze i glorificirati lovuže i neradnike !!!! Sramite se svi skupa koji to opravdavate !!!!

  • rezucka 22.03.2013.

    I sad će jadan za 3000 tisuće kn dobiti više zatvorske kazne,nego oni koji su pokrali milijune iz ove države...

  • veron 22.03.2013.

    a, šta ćeš..od nekud je morao krenuti,od terena koji pozna u dušu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare