To je to što me zanima!

Pljačkaš samo jednim metkom ubio oca (31) i njegovu bebu

Vlasnik bara s obitelji je krenuo prema kući, kad su u bar upala dvojica naoružanih pljačkaša i tražila 5.000 eura. Metak je prošao bebi kroz glavu i oca pogodio u srce
Vidi originalni članak

Napadač je u Rimu 4. siječnja jednim metkom ubio bebu i njezinog oca. Metak je bebi prošao kroz glavu i pogodio je oca, koji je dijete držao u naručju, u srce, javlja Sky.it. Talijanski su mediji objavili kako je ubijeni  Zhou Zeng (31) i njegova devetomjesečna curica Joy i to pred majkom djevojčice. 

Zheng, koji je vlasnik bara u Rimu, s obitelji je krenuo prema kući u srijedu navečer, kada su u bar upala dvojca naoružanih pljačkaša i zatražila 5.000 eura prometa. 

- Strpljenje Rima i njegovih građana došlo je kraju. Vani su lopovi i pljačkaši, operiraju gradom i zaustavit ćemo ih po svaku cijenu -  rekao je gradonačelnik Rima Gianni Alemanno. 

Policija je u bolnici koja se nalazi u blizini mjesta zločina pronašla torbu s 16.000 eura i pištolj kojim su ubijeni otac i kćer. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bobopz 09.01.2012.

    ja sam nedavno postao otac.pa da netko nesto ućini mojem djetetu mislim da bih da živoga pojeo.nemožeš vjerovati da su dijete upucali...bolestan svijet.p.s. kod nas su jako jako slabe kazne kad su u pitanju takve stvari

  • theatre2606 09.01.2012.

    srce me zaboli kad vidim ovakav naslov, dođe ti da se zapitaš zašto?

  • biberrr 08.01.2012.

    U Italiji će bar dobiti 200 godina zatvora ako ga uhvate,koliko je dobio onaj naš što je upucao trudnicu? On je za par godina opet na ulici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare