To je to što me zanima!

Pljačkaši mahnito pucali, turisti bježali i skrivali se pod stolom

Jedna djelatnica (21) dobila je kundakom ispod oka zaradivši posjekotinu, a vlasnik se pokušao obračunati s razbojnicima. U naguravanju je zaradio nekoliko masnica
Vidi originalni članak

Trojica maskiranih razbojnika upala su u subotu oko 23.30 sati u mjenjačnicu Arbum na Palitu u Rabu. Počeli su bjesomučno vikati i tražiti novac, mašući pištoljima. Zbunjeni turisti nisu znali radi li se doista o pljački ili o filmskoj sceni, no nakon što su čuli pucnjavu razbježali su se po rivi. Pljačkaši su ispalili najmanje četrdesetak zrna, no srećom, nije riječ o pravim već gumenim mecima, rekao je za Novi list šokirani vlasnik mjenjačnice Tihomir M. 

Jedna djelatnica (21) dobila je drškom pištolja ispod oka zaradivši posjekotinu, a vlasnik se pokušao obračunati s razbojnicima. U naguravanju je zaradio nekoliko masnica po tijelu. Pljačkaši su uspjeli izvući nešto novca iza pulta i pobjeći.

- Svi turisti su se razbježali, netko je ležao na podu, netko se skrivao u obližnjim ulicama i lokalima... Odmah su dotrčali i policajci, ali su pljačkaši bili brži - ispričao je Tihomir. Inače, policijska postaja nalazi se samo stotinjak metara od opljačkane mjenjačnice.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tihana24 06.09.2011.

    to je danas svakidašnja pojava trebamo nositi pištolje kao u americi i samo rokaj kad te neko napadne'.

  • pinkis_1 05.09.2011.

    Ljudi moraju krasti jer nemaju gdje zaraditi!!!

  • joka0807 05.09.2011.

    Ma ima to svugdje u svijetu ne samo kod nas. I jedan mali ispravak novinaru (s dobrom namjerom) ne kaže se kundak već usadnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare