To je to što me zanima!

Pljačkaši polili benzinom i zapalili staricu bez novca

U sarajevskom naselju Hrasno dva maloljetna pljačkaša napali su, polili benzinom i zapalili 72-godišnju staricu koja kod sebe nije imala novca
Vidi originalni članak

Dvojica maloljetnika, H. R. i M. R., uhićena su nakon što su u nedjelju oko 20.40 sati u zgradi u sarajevskom naselju Hrasno polili benzinom i zapalili 72-godišnju Ljubicu Đokić-Spasojević. Maloljetnici su staricu presreli u hodniku zgrade kad se vraćala iz trgovine. Napali su je i zapalili, a potom pobjegli. U pomoć joj je priskočio susjed i skinuo joj odjeću koju je zahvatio plamen. Hitna pomoć je stigla brzo i staricu prevezla u Klinički centar Koševo. Liječnici su joj ustvrdili teške opekline na glavi, vratu, šakama i leđima.
- Još se ne zna je li u životnoj opasnosti i koliko je štetnih plinova udahnula. Kad su opekline u pitanju, stupanj ozljeda može se precizno ustvrditi tek nakon nekoliko dana - rekla je Biljana Jandrić, glasnogovornica Kliničkog centra. Jednog od osumnjičenih policija je brzo uhitila, a drugog su pronašli nekoliko sati poslije u Novom Gradu. Mještani Hrasna vjeruju da je bila riječ o pokušaju pljačke.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • erikal 22.01.2008.

    Ma kako mogu, ma kako nemaju srca... ma katastrofa!

  • vemi 21.01.2008.

    I to su MALOLJETNICI!!! U što će pak mutirati dok odrastu, nije teško predvidjeti! Strašno!! Jadna stara!

  • volim-gardya 21.01.2008.

    Pa ovo je stvarno prestrašno...Kakvi su to ljudi... Što je najgore od svega to je njima sigurno sve bilo zabavno... Jadna bakica... želim joj sve najljepše..

Komentiraj...
Vidi sve komentare