To je to što me zanima!

Pljačkašu iz Šibenika odredili su 30 dana istražnog zatvora

Zbog opasnosti da će ponoviti kazneno djelo i zbog teških okolnosti počinjenog nedjela sudac je odredio pritvor Šibenčanina (22) koji je nožem izrezao prodavačicu
Vidi originalni članak

Zbog opasnosti da će ponoviti kazneno djelo i zbog posebno teških okolnosti počinjenog nedjela sudac istrage je odredio istražni zatvor za 22-godišnjeg Šibenčanina koji je u srijedu nožem izrezao prodavačicu Konzuma.

- Postoji osnova sumnje da 22-godišnji osumnjičenik 7. kolovoza oko 16,30 sati naoružan nožem ušao u prodavaonicu u Ulici Stjepana Radića u Šibeniku s ciljem da usmrti zaposlenicu (52) i domogne se novca.

Odmah po ulasku zatražio je od zaposlenice šteku cigareta, a zatim i novac, istodobno ju ubovši nožem u predjelu vrata. Kada ga je ona odgurnula s ciljem da se obrani od napada nožem, nekoliko ju je puta ubo i dalje tražeći novac i cigarete. Teško i po život ozlijeđena je uspjela pobjeći s mjesta događaja, a osumnjičenik je, u nakani da dođe do novaca iz registar kase, pokušao otvoriti. No, kako ju nije uspio otvoriti, pobjegao je s mjesta događaja - priopćili su iz DORH-a.

Mladića terete da je počinio kazneno djelo protiv života i tijela pokušajem teškog ubojstva, zbog čega mu prijeti kazna dugotrajnog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • baracuda 10.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • leo@ 09.08.2013.

    pljaačke razumijem ali ne podržavam...kad kažem razumijem,mislim pri tom da svakom pa i meni može doći trenutak da nećemo imati šta djeci dati za ručak pa će se u glavi prebaciti neka klapna da će mi ovakva budalaština pasti na pamet....zato kažem razumijem,ali ne razumijem ovako nešto i to mi nije jasno jer ja bi definitivno da dođe do toga i da sam stjeran u kut a ne želim u zatvor sam sebi ispalio metak u glave prije nego pucao na nekog policajca koji je došao na intervenciju ili izbo nožem nečiju majku,kćer,sestru zbog par stotina šugavih kuna....užas....No kako bilo toj ženi želim brz oporavak a monstrumu što veću i strožu kaznu...

  • rudonja 09.08.2013.

    Umjesto da sijete mržnju molite za tog nesretnog mladića. Njemu je sada najpotrebnija vaša molitva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare