To je to što me zanima!

Pločanku skoro udario auto pa sama iscrtala 'zebru': Došao mi je prekršajni nalog od 250 eura!

Nekada je u Ulici Vladimira Nazora u Pločama bio pješački koji je vremenom zbog asfaltiranja nestao, ondje stoji znak kojeg vozači ignoriraju
Vidi originalni članak

Stanovnica Ploča, koja je 26. veljače umalo nastradala prilaskom ceste s djetetom od 3 godine, odlučila je na mjestu iscrtati pješački prijelaz kako bi skrenula pozornost vozača koji uporno ignoriraju prometni znak, javlja Ploce.com.

Naime, u ulici Vladimira Nazora u Pločama pješački prijelaz je nestao nakon brojnih radova i asfaltiranja ceste, a vozači koji ondje prolaze ignoriraju prometni znak kao upozorenje na pješake. 

DOKTOR IVAN ĆELIĆ HDZ-ovac autom naletio na ženu na Markovom trgu, završila je u bolnici: 'Vozio sam oprezno...'

Pločanka je sama sebe prijavila policiji nakon što je iscrtala zebru. Kažnjena je s 250 eura, a mora pokriti i troškove suda. 

Policajac, koji je došao radio zapisnik, pohvalio je njezin pješački te je rekao da zapisnik radi 'reda radi', ali ju je ubrzo iznenadio prekršajni nalog.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stvarni 15.03.2024.

    Mamu svoju.......'reda radi'

  • Oksimoron_1 14.03.2024.

    A kazna onima koji su trebali obilježiti pješački prijelaz radi sigurnosti pješaka?? Ništa? Ako država ne radi svoj posao - ništa. Ako netko sam obavi njen posao - kazna. Pa radite više vi u državi, općini, gradu...Radite.

  • nec.1996 14.03.2024.

    to si jos malo dobila sto si ti mislis da mozes bojati cestu ,suludo i nepromisljeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare