To je to što me zanima!

Plovilo Kapetanije hitno ženu prevezlo u bolnicu u Zadru

Pacijentica sa otoka Silbe zbog teškoga zdravstvenoga stanja hitno je u petak transportirana u zadarsku bolnicu, objavilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture
Vidi originalni članak

Pacijentica sa otoka Silbe zbog teškoga zdravstvenoga stanja hitno je u petak transportirana u zadarsku bolnicu, objavilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

- U Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) danas, 6. svibnja u 11.41 sati zaprimljen je poziv Hitne medicinske službe Zadar o potrebi organiziranja hitnoga medicinskoga transporta za pacijenticu o čemu je Središnjica obavijestila nadležnu Lučku kapetaniju Zadar - objavilo je Ministarstvo.

- MRCC Rijeka u ovome je slučaju, u dogovoru sa OSRH, također osigurala i helikopterski transport pacijentice, no temeljm procjene mjesne liječnice u Premudi odlučeno je medicinski transoprt obaviti službenim plovilom zadarske Kapetanije kojim je pacijentica prevezena u Zadar u 15.35 sati, kada je u daljnje medicinsko postupanje preuzimaju djelatnici zadarske službe Hitne medicinske pomoći - objavilo je Ministarstvo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kupres0001 06.05.2016.

    kapa doli KAPETANIJI!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare