To je to što me zanima!

VIDEO Raznijeli bankomat: 'Oštetili su i zgradu i aute'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oštetili su i samu zgradu i automobile, a dijelova ima čak i do 100 metara. Ništa nije ostalo od njega, kaže nam čitatelj koji je snimio prizor još jednog u nizu razorenih bankomata
Vidi originalni članak

Još jedno eksplozivno jutro za bankomate ovaj put su dočekali stanovnici Rimskog trga u Kerestincu kod Zagreba, gdje je na Veliki petak oko 2.55 izazvana eksplozija bankomata, potvrdila je zagrebačka policija.

UŽIVO IZ KERESTINCA:

 

Dodaju kako je ukraden novac, a očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.

Naš čitatelj prilikom odlaska na posao uspio je snimiti dio prizora, a kaže i kako su dijelovi od eksplozije uspjeli doletjeti i do kafića na suprotnoj strani.

- Oštetili su i samu zgradu i automobile, a dijelova ima čak i do 100 metara. Ništa nije ostalo od njega. Odletjelo je i do kafića nasuprot - kratko nam je rekao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedaleko bankomata nalaze se i škola i vrtić, pa je sreća u nesreći što je do eksplozije došlo usred noći. Na terenu se nalazi više policije nego inače za ovakve slučajeve, s obzirom da se radi o vrlo prometnoj cesti te da razbijene dijelove možemo vidjeti i na suprotnoj strani ceste.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Splitski cvit 15.04.2022.

    Znači tu je nestao eksploziv iz bombe sa Jaruna.

  • Luna777 15.04.2022.

    Ako su zgrade i automobili oštećeni i sve razbacano na 100 metara od bankomata, mora da je bilo eksploziva od 120 kg., ili možda samo 40 kg, kao u bespilotnoj letjelici. No, Banožić će to ispitati... 

  • Irska82 15.04.2022.

    Svaka cast decki u suradnji sa policijom sve se moze sve se moze

Komentiraj...
Vidi sve komentare