To je to što me zanima!

Pobjegao je: Pregazio djevojku i ostavio je da leži na cesti

Tijelo nepoznate žene pronađeno je u ponedjeljak oko 18 sati na uglu Somborskog bulevara i Prvomajske ulice u Novom Sadu. Tijelo je prebačeno na obdukciju
Vidi originalni članak

Tijelo nepoznate žene pronađeno je u ponedjeljak oko 18 sati na uglu Somborskog bulevara i Prvomajske ulice u Novom Sadu, javlja Blic.rs.

Tijelo je prebačeno na Zavod za sudsku medicinu, a nalazi obdukcije pokazali su da na njemu nema prostrijelnih rana te da je žena poginula u prometnoj nesreći. Ranije je javljeno da je djevojka ranjena vatrenim oružjem iz automobila u pokretu i da je izbačena na cestu nakon čega je na nju neletio taksi.

Novosadska policija priopćila je da traga za vozačem koji je izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginula Marija M. (28), koja je radila kao konobarica u obližnjem kafiću. Policija poziva očevice koji imaju bilo kakve informacije o vozaču koji je izazvao nesreću ili automobilu koji je u njoj sudjelovao da se jave.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fiore 02.12.2014.

    ovo gaženje pješaka i bježanje sa mjesta nesreće treba napokon ozbiljno sankcionirat!da je jadnik ,stao i nazvao hitnu,drugi je vozač ne bih po drugi put pregazija!to je isti slućaj one rukometašice koja je pobjegla s mjesta nesreće,a mislim da ni dana zatvora nije osjetila!sramota!

  • dubravko77 02.12.2014.

    nije htjela,a budala uništila život njenoj i svojoj obitelji.

  • diba_1 02.12.2014.

    nezadovoljni gost, kojeg treba doživotno osuditi, ako ga uhvate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare