To je to što me zanima!

Pobjegao s psihijatrije u Puli pa u centru grada napao policajku

Kako doznajemo rastrojeni je muškarac mahao škarama i prijetio prolaznicima, koji su zvali policiju u pomoć i vrlo je brzo uhićen, a ozljedenih osoba srećom nije bilo
Vidi originalni članak

U samome centru grada u pulskim Giardinima, u ponedjeljak oko 17 sati uhićen je muškarac koji je pobjegao s pulske psihijatrije i nad njime se trenutno odrađuje kriminalističko istraživanje, potvrdili su nam iz Operativno komunikacijskog centra PU istarske. 

Kako doznajemo rastrojeni je muškarac mahao škarama i prijetio prolaznicima, koji su zvali policiju u pomoć i vrlo je brzo uhićen, a ozlijeđenih osoba srećom nije bilo. 

Kako piše lokalni list Glas Istre navodno se radi o stanovniku Poreča koji je već prije kažnjavan i ima podeblji dosje. Više o samome događaju znat će se nakon istrage. 

Kako nam je potvrdila policija, građani su vidjeli muškarca kako maše škarama i uzvikuje "Alahu Akbar", odmah su pozvali policiju i sve raspoložive snage su se sjatile u centar Pule i locirali ga na središnjem trgu. Hrabra policajka, ne razmišljajući o svom životu, prišla mu je i uspjela ga razoružati kako ne bi ozlijedio sebe i građane. Stavili su mu lisice i odveli ga na krim istraživanje gdje su ga i zadržali. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kara marko 08.12.2020.

    Evo, imamo prvi slucaj ali izolirani. Kakav ce biti drugi?

  • sitnozubi 08.12.2020.

    fala Bogu dragome pa nije krenuo na vladu il sačuvaj nas na kog koalicionog partnera ni ,diagnoza, ga ne bi abolirala

  • ZAGYTESLA 08.12.2020.

    več je sama ova zgrada izgledom kao u HORROR filmovima...a onda si možemo zamisliti samo kaj ima u nutra...no opet si možemo i misliti kaj je u nutra kad su luđaci počeli iz nje bežati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare