To je to što me zanima!

Pobjesnjeli kontejner: Razbija automobile kad zapuše bura

Strah u ulici Brig: Svaki put kad zapuše bura u Susačkoj Dragi, kontejner za smeće “kreće u akciju”. U svojim pohodima oštetio je najmanje šest parkiranih automobila
Vidi originalni članak

U svojim pohodima kontejner je oštetio Fiat Uno, Alfu 156, Ford Escort, Fiat Mareu, Cheverolet Spark i Opel Astru.

Za jake bure limeni kontejner na kotačićima se otkotura sa svog mjesta i spušta se niz strmu ulicu te pritom uništava automobile parkirane ispred kuća. Igoru Miriću je do sada kontejner dva puta oštetio Alfu 156.

- Najgore je mom susjedu, čijeg 'unića' kontejner redovito smlavi - rekao je Mirić te dodao da, svaki put kad puše bura, oni miču auta u razne rupe između dvorišta.

Nekad ipak to ne stignu na vrijeme učiniti. Kontejner je ove godine prouzročio štetu od 16.000 kuna. U komunalnom društvu Čistoća kažu da su za to krivi neodgovorni mještani koji nestručno njime rukuju i uništavaju ih.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Capafiori 05.11.2012.

    Netko malo pomogne da bura napravi svoje, a kontejneri imaju i svoju kočnicu koju treba otpustiti da bi on krenuo u "akciju", pa mislim da nije pobješnjeli kontejner, nego pobješnjeli sumještanin.

  • MarinaTot 04.11.2012.

    Ovo je presmješno :D

  • stipe 1 04.11.2012.

    pa kad nitko ne vodi brigu za to a i ti pojedinci su vec mogli da kupe neki lanac i da ga savezu ili i za takvu akciju treba birokratska dozvola ....... iz zagreba ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare