To je to što me zanima!

Pobuna u zatvoru: Odbijali su doručak u Remetincu...

Nekolicina zatvorenika je u ponedjeljak, zbog nezadovoljstva uvjetima u zagrebačkom istražnom zatvoru, odbilo doručak. Kupili su hranu u kantini
Vidi originalni članak

Nekolicina zatvorenika je u ponedjeljak, zbog nezadovoljstva uvjetima u zagrebačkom istražnom zatvoru u Remetincu, odbilo doručak. Prema riječima ravnatelja Uprave za zatvorski sustav Branka Perana, 40 zatvorenika je odbijalo zatvorsku hranu, ali su si doručak kupili u kantini. Do ručka se broj štrajkaša smanjio te na ručak nije došlo samo njih 24, piše Večernji list. Sa štrajkašima su razgovarali i pokušali im objasniti da uvjeti u zatvoru ne mogu biti drugačiji. Ne zna se tko je organizator štrajka.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • LowRider 03.05.2010.

    oni štrajkaju zato kaj polančec i ostali pljačkaši jedu ko u sheratonu!

  • Medici 03.05.2010.

    E da imam ja vlast jedan dan..ne bi vi meni besposličarili u zatvoru nego društveno koristan rad, kao npr.u sezoni ambrozije: čišćenje! u sezoni snijega i leda: čišćenje ulica, hranjenje pajceka i pilića za vaše kuhinje..itd..a ne da ste na mojoj grbači i još se bunite. Vi ste kriminalci i tako sa vama treba i postupati i nikakvo vođenje računa o vašim pravima jer vi niste vodili računa o pravima onih kojimaste naudili! i kraj priče.

  • mafia2560 03.05.2010.

    A mozda bi im i masazu trebalo uvesti, ali onu ka u TITOVO vrjeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare