To je to što me zanima!

Pobunjenici popustili: Uklonit će olupinu malezijskog aviona

Ostatke zrakoplova na letu MH17 prevest će u Nizozemsku. U stravičnom padu malezijskog zrakoplova poginulo je svih 298 putnika i članova posade
Vidi originalni članak

Nizozemske vlasti objavile su kako su napokon počeli radovi u Ukrajini. Krenuli su micati olupinu zrakoplova koji je letio iz Amsterdama za Kuala Lumpur, a kojeg su u srpnju oborili iznad istočne Ukrajine. Ostatke zrakoplova na letu MH17 prevest će u Nizozemsku. Pristup mjestu pada ranije su branili proruski pobunjenici za koje je Zapad uvjeren da su ga oni oborili projektilom zemlja-zrak. U stravičnom padu malezijskog zrakoplova poginulo je svih 298 putnika i članova posade. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • pero_ 17.11.2014.

    Ovo ce biti veliki udarac za mladu ekonomiju novoproglasenih ruskih drzava na istoku Ukrajine. Sakupljaci sekundarnih sirovina ce ostati kratkih rukava.

  • pero_ 17.11.2014.

    Rusi su oduvijek bili pouzdani izvor informacija. Poznata je njihova istina i brojni dokazi u pokolju poljaka od strane "njemackih fasista" u Katinskoj Sumi za vrijeme WWII. Iza radio Moskve, po prisutnim nezavisnim obzervatorima, najbolji izvor informacija je ocito BG blic.

  • bbbdado 17.11.2014.

    Sve su to igre bez granica

Komentiraj...
Vidi sve komentare